Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Dosta Vam je grafita na pročeljima Vaših zgrada?

Nudimo Vam usluge čišćenja i uklanjanja grafita s pročelja zgrada. Zgrade u centru grada su stalno pod napadima grafitera, te je ovakva usluga vrlo popularna na takvim područjima.

Mi vam nudimo usluge čišćenja i uspješno uklanjanje grafita, kao i antigrafitnu zaštitu, čijim premazom štitimo površinu od novih grafita. Moramo naglasiti da je grafit moguće nacrtati ponovo na tretiranoj površini, no zaštita onemogućava boji da se upije u tretiranu površinu, te je takav grafit dovoljno oprati toplom vodom.
Antigrafitnim premazom se može uštedjeti više od 30-50% na troškovima uklanjanja budućih grafita.
Trajnost premaza je i do 7 godina.

Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Uspješno uklanjanje grafita je moguće na raznovrsnim podlogama kao što su: beton, mramor, opeka, staklo, pleksiglas, granit, pješčenjak, plastika, keramika, metal, vapnenac i sl. Biorazgradiva sredstva koja se koriste za uklanjanje grafita blagih sredstava koji učinkovito djeluju na grafite, a pri tome ne oštećuju tretiranu površinu.

Sredstvo za uklanjanje grafita u 3 koraka

Biorazgradiva kemijska sredstva nam omogućuju jako jednostavan i učinkovit način uklanjanja neželjenih grafita i zadržavanje novih grafita. Postupak se doima slično bojanju zidova, opis u nekoliko koraka.

1. Grafit se premaže sredstvom
2. Ostavi se da sredstvo djeluje određeno vrijeme
3. Grafit se uklanja visokotlačnim strojem

ANTIGRAFITNI PREMAZ

Osim za grafite, antigrafitni premaz se koristi i za oglašavanje. Stvaranjem zaštitnog sloja onemogućavamo prodiranje boje u površinu kao ni prijanjanje ljepila (naljepnica, selotejp) te se tako tretirane površine u slučaju ponovnih grafita ili oglasa, čiste običnom vodom.

Zatražite besplatnu ponudu online!

Galerija radova

Reference

Grad Kastav
Agram Life osiguranje
Dogma upravljanje
Kast Mehatronika
Jadransko osiguranje
Euroagram Tis
Euroherc osiguranje
Galion RI