Usluge

Pranje fasada i kamenih površina od algi i gljivica

Današnja tehnologija nam omogućuje brzo i efikasno djelovanje kod uklanjanja algi i gljivica koristeći biorazgradiva sredstva koji blago utječu na vašu fasadu.

Opširnije...

Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Čišćenje i uklanjanje grafita s pročelja zgrada vrlo je popularna za zgrade koje su pod stalnim napadima grafitera. Naš servis za čišćenje uspješno uklanja grafite s pročelja, a prema potrebi vršimo i zaštitu pročelja od grafita ili zaštitu samog grafita.

Opširnije...

Protuklizni premaz

Protuklizni premaz je proizvod koji se može nanijeti na razne površine kako bi se smanjila klizavost.

Opširnije...

Soboslikarski / ličilački i gipskartonski radovi

Stručno i profesionalno obavljamo završne građevinske radove kao što su soboslikarski i ličilački radovi, postavljanje knaufa i laminata, gletanje, izrada štukaturi, te bojanja dekorativnom tehnikom za koje imamo posebno educiran tim.

Opširnije...

Adaptacija po sistemu “ključ u ruke”

Sistem ˝ključ u ruke˝ bi značio da naš stručno educirani tim stiže na ugovorenu adresu u dogovoreno vrijeme, obavlja ugovoreni posao, te obavlja završno generalno čišćenje prostora u kojem su izvedeni radovi.

Opširnije...

3D dekorativni paneli

Oduvjek ste sanjali o raznim dizajnima Vaših zidova, ali niste znali kako to učiniti!? 3D paneli kao najmoderniji trend na tržištu dizajniranja interijera stigli su i kod nas!

Opširnije...

Dekorativne tehnike, štukature

Želite osvježiti svoj prostor nečim modernim, jednostavnim, a opet dugovječnim i lakim za održavanje? Želite brzo i lako promjeniti svoj mali kutak?

Opširnije...

Fasaderski radovi

Fasade, osim estetske vrijednosti, imaju i druge bitne uloge kao što je zvučna i toplinska izolacija. Objekt na kojem je napravljena demit fasada od stiropora ili fasada od kamene vune ostvaruje velike uštede na grijanju zimi i hlađenju ljeti.

Opširnije...

Generalno čišćenje

Predstavaljamo Vam potpuno novi način čišćenja Vašeg doma, koji se i po načinu i kasnijim rezultatima bitno razlikuje od klasičnog… a potpuno ekološko.

Opširnije...

Dubinsko pranje tepiha

Ovom uslugom vam nudimo odvoz i dovoz tepiha ili tretiranje tepiha na samom licu mjesta (za velike kvadrature tepiha i za ljepljene tepihe za pod)

Opširnije...

SISTEM BP I PUFATHERM PLOČE – unutarnja toplinska izolacija

Imate li problematične zidove, stvara vam se plijesan po zidovima i stalno je nekako hladno? Primjetili ste da puno trošite na grijanje, a toplinska energija se gubi? Postoji rješenje! Pufatherm izolacijske ploče omogućiti će Vam ugodno življenje, te tople i suhe zidove bez plijesni. Imaju efektnu zaštitu od vlažnosti, te smanjuju paropropusnost, a samim time […]

Opširnije...

Zatražite besplatnu ponudu online!

Galerija radova

Reference

Grad Kastav
Agram Life osiguranje
Dogma upravljanje
Kast Mehatronika
Jadransko osiguranje
Euroagram Tis
Euroherc osiguranje
Galion RI