O nama

ČISTO ČIŠĆE d.o.o. je poduzeće iz Rijeke koje uspješno posluje na području Primorsko-goranske županije, Istre, Kvarnerskih otoka te od sada i u Zagrebu. Donosimo inovativnost i nove tehnike, unosimo nove trendove u uređenje interijera i eksterijera.

Adaptacije stanova jedna su od naših specijalnosti. Izvodimo građevinske radove kao što su: obnove i sanacije, soboslikarski radovi, fasade te postavljanje stolarije i laminata, elektro i vodoinstalacije i dr. na svim vrstama poslovnih i stambenih objekata. Uz pomoć vlastitog tima i provjerenih kooperanata izvodimo sve vrsta adaptacija brzo, stručno i kvalitetno, te u dogovorenom roku.
Dobra organizacija je pola posla, tako da taj dio prepustite nama. Vi možete opušteno birati namještaj i završne detalje.

Baziramo se na soboslikarskim radovima koji uključuju uređenje Vaših zidova po najmodernijim trendovima. Posebno smo ponosni na naše educirane majstore koji izrađuju mnogobrojne dekorativne tehnike, te najnoviji trend u uređenju interijera, 3D panele koji će Vašim zidovima donijeti jedan novi atraktivni izgled.

Vaše fasade peremo biorazgradivim sredstvima tako da s fasade uklonimo alge i gljivice, te vratimo fasadi novi sjaj. Također grafite uklanjamo kao iz šale koristeći visokotlačni stroj, te naravno odgovarajuća sredstva.

Prvi na tržištu nudimo protuklizni premaz za skliske unutrašnje i vanjske površine, smanjujući trenje za čak 70 % na tretiranoj površini.  Koristimo se novim strojevima i tehnologijom, što nam u velikoj mjeri pomaže pri radovima. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, te se trudimo da ga svojim djelatnostima i zadržimo.

Cilj nam je da napredujemo i pokušamo ostvariti sva vaša očekivanja.

Uvjerite se u našu kvalitetu, kontaktirajte nas.

Zatražite besplatnu ponudu online!

Galerija radova

Reference

Grad Kastav
Agram Life osiguranje
Dogma upravljanje
Kast Mehatronika
Jadransko osiguranje
Euroagram Tis
Euroherc osiguranje
Galion RI