Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Dosta Vam je grafita na pročeljima Vaših zgrada?

Nudimo Vam usluge čišćenja i uklanjanja grafita s pročelja zgrada. Zgrade u centru grada su stalno pod napadima grafitera, te je ovakva usluga vrlo popularna na takvim područjima.

Mi vam nudimo usluge čišćenja i uspješno uklanjanje grafita, kao i antigrafitnu zaštitu, čijim premazom štitimo površinu od novih grafita. Moramo naglasiti da je grafit moguće nacrtati ponovo na tretiranoj površini, no zaštita onemogućava boji da se upije u tretiranu površinu, te je takav grafit dovoljno oprati toplom vodom.
Antigrafitnim premazom se može uštedjeti više od 30-50% na troškovima uklanjanja budućih grafita.
Trajnost premaza je i do 7 godina.

Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita

Uspješno uklanjanje grafita je moguće na raznovrsnim podlogama kao što su: beton, mramor, opeka, staklo, pleksiglas, granit, pješčenjak, plastika, keramika, metal, vapnenac i sl. Biorazgradiva sredstva koja se koriste za uklanjanje grafita blagih sredstava koji učinkovito djeluju na grafite, a pri tome ne oštećuju tretiranu površinu.

Sredstvo za uklanjanje grafita u 3 koraka

Biorazgradiva kemijska sredstva nam omogućuju jako jednostavan i učinkovit način uklanjanja neželjenih grafita i zadržavanje novih grafita. Postupak se doima slično bojanju zidova, opis u nekoliko koraka.

1. Grafit se premaže sredstvom
2. Ostavi se da sredstvo djeluje određeno vrijeme
3. Grafit se uklanja visokotlačnim strojem

ANTIGRAFITNI PREMAZ

Osim za grafite, antigrafitni premaz se koristi i za oglašavanje. Stvaranjem zaštitnog sloja onemogućavamo prodiranje boje u površinu kao ni prijanjanje ljepila (naljepnica, selotejp) te se tako tretirane površine u slučaju ponovnih grafita ili oglasa, čiste običnom vodom.

Zatražite besplatni uzorak na Vašoj fasadi!

Pošaljite nam zahtjev za besplatan uzorak i unaprijed vidite rezultate na vlastitoj fasadi, keramici, kamenu...

Galerija radova

Reference

Grad Kastav
Agram Life osiguranje
Dogma upravljanje
Kast Mehatronika
Jadransko osiguranje
Euroagram Tis
Euroherc osiguranje
Galion RI