Politika privatnosti

Čisto Čišće d.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem EU Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i Zakona o provedi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Čisto Čišće d.o.o. prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt.

Ova izjava o zaštiti privatnosti informira Vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o Vama, uključujući i podatke prikupljene iz Vaših internetskih aktivnosti.

Molimo Vas da Politiku privatnosti ‐ Politiku zaštite osobnih podataka (u daljnjem tekstu Politika privatnosti) povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

1. Način prikupljanja osobnih podataka

Tvrtka Čisto Čišće d.o.o. ne prikuplja putem web stranice Vaše podatke (npr. Vaše ime, adresu, telefonski broj ili elektroničku adresu), osim ako nam dobrovoljno date privolu slanjem emaila ili putem kontakt forme u svrhu informacije o uslugama i radu tvrtke.

1. Izravno od korisnika prilikom slanja putem kontakt formi.
2. Neizravno prilikom posjeta našoj web stranici.

1.1. Izravno prikupljanje podataka
Korisnik daje svoju privolu da se podaci prikupljeni putem www.cistocisce.hr mogu koristiti u neku od sljedećih svrha:

1. Omogućiti korisniku funkcionalnost web stranice www.cistocisce.hr
2. Organizirati izvođenje zatražene usluge.

Prilikom podnošenja upita za korisnike putem “web kontakt forme” korisnik izravno daje sljedeće osobne podatke:
1. Ime i prezime
2. Korisnički e-mail
3. Korisničku poruku

Prilikom prijave za “Besplatni uzorak” putem weba korisnik izravno daje sljedeće osobne podatke:
1. Ime i prezime
2. E-mail adresu
3. Kućna adresa
4. Telefon
5. Opis posla za koji se traži ponuda
6. Korisničku poruku

1.2. Neizravno prikupljanje podataka
Kada pristupite našoj web stranici, Vaš web preglednik sprema malu datoteku na Vaše računalo s podatcima npr. vrstu internetskog preglednika i operativnog sustava kojim se služite, naziv domene mrežnih stranica s kojih pristupate, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranicama, pregledane stranice, itd.. Osim kolačića od web preglednika, naša web stranica može spremiti i kolačić od Google i Facebook analitike. Te podatke možemo koristiti kako bismo pratili posjećenost svoje web stranice i unaprijedili funkcionalnost stranice, korisničko iskustvo ili sadržaj.

1.2.1. Web browser kolačići
Ured povjerenstva za podatke (ICO):
http://www.ico.gov.uk/for_organisations/privacy_and_electronic_communications/the_guide/cookies.aspx
Neovisne organizacije:
All About Cookies www.allaboutcookies.org
About Cookies www.aboutcookies.org

1.2.2. Blokiranje kolačića
Kolačiće koje web preglednik automatski kreira možete i blokirati u samom pregledniku.
Internet Explorer
Firefox
Chrome
Safari

1.2.3. Google i Facebook kolačići
Google
Facebook

2. Zadržavanje korisničkih podataka

Tvrtka Čisto Čišće d.o.o. će zadržati prikupljene podatke do izvršenja usluge za koju ste dali Vaše podatke. Prikupljene podatke ćemo čuvati na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost. Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez Vašeg izričitog dopuštenja. Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo osobne podatke koje prikupimo nikome izvan Čisto Čišće d.o.o. bez Vaše dozvole. Zaštita privatnosti Vaših podataka je trajna.

Obveza čuvanja podataka prestaje ako su podatci potrebni Ministarstvu unutarnjih poslova ili nadležnom državnom odvjetništvu za potrebe obavljanja poslova iz njihove nadležnosti, ako su podatci potrebni sudu ili javnom bilježniku za postupak koji vodi, u slučajevima određenima Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, te ako su ti podatci potrebni poreznom ili drugom nadzornom tijelu u postupku koji ono provodi u okviru svojih nadležnosti.

3. Povlačenje privole

Korisnik ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Prije davanja privole, ispitanika se o tome obavješćuje. Povlačenje privole mora biti jednako jednostavno kao i njezino davanje.

Povlačenje privole možete podnijeti e-mailom na adresu info@cistocisce.hr.

4. Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)

Korisnici koji su nam dali privolu za prikupljanje osobnih podataka imaju pravo na informaciju, ispravak osobnih podataka, njihovo brisanje te povlačenje privole.

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Korisnik to može učiniti zahtjevom na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@cistocisce.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja.

5. Pravo na prigovor

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@cistocisce.hr. Imate pravo i na prijavu nadzornom tijelu – Agencija za zaštitu osobnih podataka.

6. Ostalo

U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušenja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših ugovorenih partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku 72 sata od nastalog prekršaja.

Ako želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na info@cistocisce.hr.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

7. Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Čisto Čišće j.d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Zadnja izmjena/dopuna: 12.06.2019.

Zatražite besplatnu ponudu online!

Galerija radova

Reference

Grad Kastav
Agram Life osiguranje
Dogma upravljanje
Kast Mehatronika
Jadransko osiguranje
Euroagram Tis
Euroherc osiguranje
Galion RI